RegisterenInloggen

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Rogier de Haan 2 weken, 3 dagen geleden.

Rogier de Haan

Heb ik recht op pensioenreparatie? Antwoord ombudsman

18 dagen geleden
Geplaatst door: Rogier de Haan

Veel gebruikers van dit forum vragen of zij recht hebben op pensioenreparatie. Maar het is moeilijk om op basis van één bericht te zeggen of ook uw pensioen gerepareerd kan worden. Dat hangt af van uw dienstverband destijds, en de voorwaarden die het pensioenfonds hanteerde in de periode dat u werd afgekeurd.

Met deze vraag kunt u het beste bellen naar ons spreekuur, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur op 035 – 6775511. Let op: dit is een ledenservice, dus u moet wel lid zijn van MAX.

Is onze eerste inschatting dat u mogelijk in aanmerking komt voor pensioenreparatie? Dan sturen we u een informatiepakketje dat ú dan weer kunt voorleggen aan het pensioenfonds. Wij blijven de zaak volgen, en helpen u waar mogelijk.

In de praktijk van ons spreekuur blijkt dat niet alle bellers aan de voorwaarden van de premievrijstelling voldoen. Toch hielpen wij de afgelopen paar jaar honderden mensen aan een pensioenreparatie. En we hopen dat die teller nog flink oploopt.

Natuurlijk kunt u ook vragen plaatsen op het forum. Andere gebruikers kunnen u wellicht van een advies voorzien.

Rogier de Haan, MAX ombudsman

Geef een reactie